PITTA DIANA

PITTA DIANA Altijd vers, gezond en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 889 beoordelingen
30 jun 2020 om 22:09 Jullie zitten bij mij in de straat, en toch vind u collega mijn adres zogezegd niet, waardoor ons eten koud was, als ik er zelf zou omkomen, was het warmer geweest of nu, niet voor herhaling vatbaar, sorry
23 jun 2020 om 13:15 Lekker eten jammer dat het drinken er niet bij zat
20 jun 2020 om 2:11 Altijd zeer lekker alleen jammer er bij grote bestellingen veel vergeten wordt..
8 jun 2020 om 20:53 Bestelling al meerdere keren fout geleverd
6 jun 2020 om 20:21 Lekker en verzorgd en snelle levering
5 jun 2020 om 19:20 Betaald voor supplement op pizza dat niet aanwezig was. Jammer
2 jun 2020 om 14:56 Beide cheeseburgers bevatten geen kaas ! Gelukkig had ik op voorhand geen fooi gegeven...
25 mei 2020 om 9:19 De Wachttijd liep een beetje uit. Maar onze ervaring leert dat zelfs bij de concurrentie de wachttijd op een zondag kan uitlopen. Super vriendelijke bezorger, die zich meermaals excuseerde voor de late bestelling. De pizza was echt heerlijk!
24 mei 2020 om 20:47 Eten besteld om 18.20u en er was 55minuten wachttijd voorzien , echter werd ons eten maar geleverd om 20.30u !!! Schandalig!!!
21 mei 2020 om 0:37 Was wel in orde maar was beetje telaat en we konden ze niet bereiken uit eindelijk dan toch toe gekomen gelukkig eten nog lekker warm :) anders geen problemen mee gehad super
17 mei 2020 om 8:21 We hadden 18u gevraagd maar was niet meer haalbaar. We kregen kort na de bestelling een sms dat et een klein uurtje ging zijn en dit klopte. ze waren zelf nog iets vroeger. Die sms vond ik zeer goed want dan heb je een idee hoelaat ze leveren bij drukte