PITTA DIANA

PITTA DIANA Altijd vers, gezond en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Diana. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 23:03 Meer dan een uur moeten wachten op het eten.
3 aug 2022 om 5:14 Vriendelijk,lekker eten, snelle service
2 aug 2022 om 20:38 Lekker , maar ENORM weinig frietjes als je dubbel vraagt en betaald. Ook bij de burger geen enkel frietjes aanwezig maar wel betaald .Bezorging half uurtje later maar kan gebeuren. 2 de maal al bij jullie besteld hopelijk 3 de keer wel eens in orde.
1 aug 2022 om 22:46 Halfuur later dan gezegd
27 jul 2022 om 20:46 Bestelling was helaas verkeerd. En de taco was nog half bevroren. Al veel besteld daar en was de eerste keer dat er wat mis was
27 jul 2022 om 19:27 Lekker warm, goed gevuld lekker
25 jul 2022 om 22:03 Na ongeveer 2u nu nog steeds geen bestelling te zien
24 jul 2022 om 19:55 Perfect, good food and perfect timing
19 jul 2022 om 22:34 Zeer snel geleverd en super lekker. Lekkere pizza
16 jul 2022 om 9:38 Snelle bezorging, eten is super lekker, zeker de pasta┬┤s, wordt een blijver, waar ik zal bestellen.
12 jul 2022 om 3:01 Pizza waren lekker. wel waren de 4 pizzas samengevouwen in de doos. Wschl dozen gevallen of zo in de auto.
12 jul 2022 om 0:42 Een medewerker die me belt te zeggen dat er rekening openstaat en dat ik moet betalen en zegt anders ga ik je moeder neuken. Goed bezig zpu ik zeggen. Daar zien ze me zonder twijfel nooit meer.