PITTA DIANA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1510 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Diana. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 18:57 Super
14 apr 2024 om 9:33 Ik kan niks slechts zeggen ivm het eten maar ik haat het dat ze telkens iets vergeten of hun missen in de bestelling en als je terug gaat om te zeggen dat nie klopt ben je niet meer welkom.. dus wel een werkpuntje!!
13 apr 2024 om 16:12 Heerlijk!
8 apr 2024 om 6:28 Altijd lekker maar altijd veels te laat...
4 apr 2024 om 17:29 Het was super lekker. Ik begrijp niet dat deze zo een lage gemiddelde score hebben.....
1 apr 2024 om 7:09 Was lekker. Ik heb het opgehaald ipv bezorging. Alles op tijd klaar
25 mrt 2024 om 6:35 Bijna 2 uren moeten wachten terwijl er 20 minuten stond. Leuk met kinderen. Als je belt krijg je te horen dat het een beetje druk is. Wel lekker, maar nooit meer!
24 mrt 2024 om 21:50 Geschatte levertijd was 20-30 min, effectieve levertijd net geen 2u zonder communicatie. Dit is jammer
20 mrt 2024 om 21:58 Een al vettige
17 mrt 2024 om 22:51 De lekkerste pizza's en pasta's. Deze pizza te eten herinnerde ik me aan mijn vakantie in Rome, waar ik voor het laatst een pizza van deze smaak at.
17 mrt 2024 om 12:44 Heerlijkkkkk