PITTA DIANA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1536 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Diana. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 23:23 Heel lekker en kwartiertje na bestelling klaar
8 jun 2024 om 23:21 Nieuw gerecht (vermoed ik) op menu geprobeerd : durum met kipfilet. Het was fijn om gewone "malse" kip te hebben ipv gewone "kip" durum (ook optie op de menu). Was ook klaar binnen 15min
6 jun 2024 om 22:53 Snel geleverd en vriendelijk. Pizza heel lekker mocht wel wat meer vlees bij.
4 jun 2024 om 19:27 Ik had extra vlees gevraagd omdat de porties niet zo groot zijn, toch leek me ik vergelijking met een “normale” schotel hier geen extra vlees bij te zijn
26 mei 2024 om 22:08 Correct , lekker
24 mei 2024 om 23:38 Mooie Calzone!
14 mei 2024 om 20:56 Super goeie service en binnen uur geleverd dus blij alles was super lekker
8 mei 2024 om 21:46 Vlees was goed maar de frieten waren niet uitgebakken dan vind ik da ik teveel betaald heb
7 mei 2024 om 20:52 Het is het geld niet waard. Zeer flauwe porties.
6 mei 2024 om 20:54 Pizza was super lekker. Grote schotel frikandel was heel flauw. Een kleintje was groter geweest. Heel weinig! En daar betaal je dan 12€ voor.
6 mei 2024 om 19:12 heel lang moeten wachten, weinig frietjes erbij en een grote schotel besteld maar we kregen een kleine
5 mei 2024 om 23:12 Lekker en warm, maar lang wachten