PITTA DIANA

PITTA DIANA Altijd vers, gezond en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 924 beoordelingen
12 sep 2020 om 23:34 Lang moeten wachten maar dat gebeurd zelden . Ik was beetje gehaast
12 sep 2020 om 10:26 Meer dan 2 uur wachten op 2 pizza's en 1 pitta schotel... 1 pizza te kort... direct gebeld maar niet echt vriendelijk aan de telefoon! De pizza snel gekregen. De bezorger was ook niet echt vriendelijk! Het eten was wel lekker!
6 sep 2020 om 21:19 Na 2u wachten... nog steeds niks geleverd
6 sep 2020 om 21:08 Al 2 uur aan het wachten op eten, en nog steeds niets!! Als je belt dan zijn ze er nog niet aan begonnen
6 sep 2020 om 20:32 Nog steeds geen bestelling na 2u30
6 sep 2020 om 20:20 2u moeten wachten op eten
5 sep 2020 om 19:44 Echt slecht ervaring frietjes waren niet goed en smaakten heel slecht (oude friet vet ) Dat zijn we niet gewoon vandaar
5 sep 2020 om 10:05 10 minuutjes later dan gevraagd geleverd, wat ik in principe niet zo erg vond, maar toch hebben ze zich verontschuldigd hiervoor, zeer vriendelijk. Pizza was ook zeer lekker
2 sep 2020 om 8:09 Heel snelle levering + lekker en warm eten! Bezorger was ook heel vriendelijk. (Klopte op de deur ipv de bel voor het geval er al iemand lag te slapen) Dus vond ik dit wel een goede review waard :)
1 sep 2020 om 22:26 Was een lekkere pizza, met veel bolognaise saus zoals gevraagd. Er is goed geluisterd, dus bij deze de goede review.
2 aug 2020 om 8:22 Bezorger beweerde onterecht dat ik niet thuis was, ook telefonisch onbereikbaar enz. HEEL ONBELEEFD... in deze tijden heb ik begrip dat het lastig is, maar vriendelijk zijn kost geen geld... Dit was onze laatste bestelling of afhaling bij jullie!
1 aug 2020 om 20:08 Veel te lange wachttijd(90min) Mayonaise vergeten Had mix gevraagd en hebben geen kip gekregen